Brandýský Matýsek z.s. - Centrum pro rodiny s dětmi

Zahradnická 1723, Stará Boleslav 250 01 Brandýs nad Labem Středočeský kraj

  • Mobil: +420 731 751 440 - paní Filípková
  • Mobil: +420 776 199 349 - paní Novotná
  • Mobil: +420 734 326 686 - paní Pilařová
  • IČO: 27051374

Popis činnosti

Brandýský Matýsek z.s. je centrum rodin, které podporuje rodiny s dětmi nejen od ­-9 měsíců do 9 let z Brandýsa nad Labem – Staré Boleslavi a blízkého okolí.

Poskytujeme širokou škálu služeb rodinám očekávajícím příchod dítěte, rodinám s miminky a batolaty, rodinám s předškolními dětmi či mladšími školáky.

Spolupracujeme a navzájem se obohacujeme dalšími lidmi (ženy 50+, teenageři, senioři). Podařilo se nám navázat dobrou spolupráci s organizacemi na místní i celorepublikové úrovni.

  • Nabízíme otevřenou hernu a volnočasové aktivity (kroužky, jednorázové akce), odborné přednášky a poradenství (psychologické, pedagogické apod.), vzdělávací kurzy (předporodní příprava), mateřskou školu, dětské skupiny a mikrojesle v rámci předškolního vzdělávání a další aktivity napomáhající pracujícím rodičům (doprovody dětí ze školních a předškolních zařízení, dětský klub pro školní děti, příměstské a pobytové tábory aj.)

  • Všechny služby, které nabízíme, jsou prověřeny námi samotnými. Víme, že každý rodič se potřebuje spolehnout, že jeho dítě doprovodíme bezpečně na správný kroužek a že se o něj profesionálně postaráme. Naši zaměstnanci se průběžně vzdělávají a mají potřebnou kvalifikaci ve svém oboru. Nasloucháme potřebám rodin a dokážeme rychle přicházet se službami nebo řešeními, které potřebují.

  • Nasloucháme jak lidem, kteří tvoří Brandýský Matýsek, tak nově příchozím a nabízíme jim možnost seberealizace. Je nám vlastní proaktivita, vytrvalost a zůstáváme nezávislí. To vše mohlo vzniknout a funguje díky spolupráci všech členů spolku, rodičů, dětí a dalších příznivců. A právě tato soudržnost je tím, co dělá Brandýský Matýsek ojedinělou organizací.

     

Kancelář, MŠ Brandýský Matýsek (Žirafky, Lvíčata)
Riegrova 600
250 01  Brandýs nad Labem

Odeslat poptávku nebo dotaz: Brandýský Matýsek z.s. - Centrum pro rodiny s dětmi

Otevírací doba: Dle telefonické dohody.
Zahradnická 1723, Stará Boleslav 250 01 Brandýs nad Labem