Kovářství KH Čáslav - umělecké kovářství

Lípová 1111/47, Čáslav 286 01 Nové Město Středočeský kraj

  • Mobil: +420 608 779 692 - pan Horák
  • Mobil: +420 777 987 429 - pan Klíma
  • IČO: 64153355

Popis činnosti

 

Naše umělecká kovárna navazuje na dlouholetou rodinnou tradici.

Nacházíme se v klidné části města Čáslav nedaleko Kutné Hory. Nesoustřeďujeme se však jen na tuto oblast, po domluvě jsme schopni dodat naše kovářské výrobky například i do Prahy, Brna a dalších koutů České republiky.

 

  • Naší hlavní činností je výroba kovaných plotů rozličných tvarů a velikostí. Samozřejmostí je zhotovení kovaných bran, ručně či automaticky otevíraných, křídlových či posuvných včetně příslušného pohonu. Ke všem našim bránám, plotům i brankám dodáváme také ručně kované doplňky jako jsou kliky, panty či poštovní schránky. Součástí zakázky je zaměření u zákazníka, tvorba návrhu dle Vašich představ, zhotovení výrobku, zajištění požadované povrchové úpravy a následná montáž hotového výrobku. Všechny naše výrobky jsme schopni dodat v různých povrchových úpravách od nátěru kvalitní barvou až po zinkování a komaxitování.

 

  • Další naší výrobní činností je výroba různého kovaného nábytku jako jsou postele, skříně, stoly a židle, bytových doplňků ať už to jsou různé dekorace, kliky, věšáky nebo krbové nářadí. Pro vaše květiny můžeme zhotovit rozličné stojánky, závěsy i držáky truhlíků na Vaše okna.

 

Také pro Vaši firmu dokážeme zhotovit reklamní poutače a vývěsní štíty různých tvarů, barev i velikostí přesně dle Vašeho přání.

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: Kovářství KH Čáslav - umělecké kovářství

Otevírací doba: Dle telefonické dohody.
Lípová 1111/47, Čáslav 286 01 Nové Město