Jaroslav Budka - truhlářské práce, vestavěné skříně, kuchyňské linky, zakázkové truhlářství Sedlčany

Na Vyhlídce 1084, 264 01 Sedlčany Středočeský kraj

  • Mobil: +420 607 668 367 - pan Budka
  • IČO: 70703191
  • DIČ: CZ7109031116

Popis činnosti


Zakázkové truhlářství Sedlčany Jaroslav Budka, Praha západ nabízí :

  • truhlářství zajišťuje zakázkovou výrobu a montáž nábytku
  • nábytek, vestavěné skříně, dveře, obklady, schody, pergoly, atd..
  • naše moderní truhlářství Sedlčany svým zákazníkům vyrobí a dodá kompletní kuchyně, jídelny, ložnice, obývací pokoje a další individuálně navržené výrobky a nábytek do interiéru.


Zakázkové truhlářství :

Chcete si pořídit na zakázku netypickou kuchyňskou linku, jídelnu nebo ložnici? Naše truhlářství Vám zajistí kompletní výrobu a montáž u Vás doma.

Do netypického kouta ve vašem bytě by se vám hodil atypický kus nábytku, vestavěné skříně na zakázku, interiérové nebo pěkné vchodové dveře? Naše zakázkové truhlářství Jaroslav Budka Vám zajistí i menší zakázky na jeden nebo dva malé individuálně pojaté kousku nábytku.

Truhlář Sedlčany Jaroslav Budka vedle výroby zajišťuje i montáž na místě. Na všechny výrobky poskytuje záruky.

Nemusíte vše kupovat v sériovém provedení, často není jiná možnost než se pro potřebný kus nábytku obrátit na šikovného truhláře. Naše truhlářství má již za sebou slušnou praxi v oboru a máme v referencích řadu úspěšných realizací. Truhlářství Jaroslav Budka splní to co naše ženy a muži od truhláře očekávají.


Dveře :

Truhlář Jaroslav Budka se svým týmem pracovníků se dřevem realizuje výrobu interiérových dveří a pevných a bytelných vchodových dveří na zakázku podle architektonického zadání. Vyrobíme dveře z jakéhokoliv druhu dřeva a v jakýchkoliv rozměrech i netypických. Zajistíme montáž dveřních zárubní na místě a montáž dveří včetně dobrého seřízení.

Kuchyňské linky :

Naše truhlářství Vám vyrobí a namontuje kuchyňskou linku podle Vašeho zadání i do netypických prostor. Kontaktujte nás pro více informací.

Vestavěné skříně :

Naše zakázkové truhlářství Vám na zakázku zhotoví vestavěné skříně libovolných rozměrů. Využijte individuální přístup ke každému klientu, který u větších firem nebudete mít.

Pokud potřebujete vyrobit vestavěnou skříň i hodně podivných rozměrů, kontaktujte nás, naše truhlárství se věnuje i menším zakázkám a netypickým zadáním.

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: Jaroslav Budka - truhlářské práce, vestavěné skříně, kuchyňské linky, zakázkové truhlářství Sedlčany

Otevírací doba:
Pondělí 06:00 - 14:30 hod.
Úterý 06:00 - 14:30 hod.
Středa 06:00 - 14:30 hod.
Čtvrtek 06:00 - 14:30 hod.
Pátek 06:00 - 14:30 hod.
Sobota Zavřeno
Neděle Zavřeno
Na Vyhlídce 1084, 264 01 Sedlčany