Miriam Zikmundová – Poradna osobního rozvoje pro rodiny a jednotlivce Benešov

Máchova 885, 256 01 Benešov Středočeský kraj

  • Mobil: +420 731 888 981 - paní Zikmundová
  • IČO: 68575670

Popis činnosti

 

 

Nabídka služeb:

 

  • Poradenství a individuální konzultace v oblasti osobního rozvoje, sebepoznání, sebevzdělávání a v transformaci způsobu myšlení.
  • Zabýváme se holistickým přístupem k vnitřním změnám člověka pro jeho pocitovou rovnováhu, navrácení vitality a kvality života, harmonizování vztahů, zlepšení komunikace v rodině a podporou příkladné výchovy dětí.
  • Skype poradnu mohou využít rodiče malých dětí, studenti, těhotné ženy, partneři před svatbou, lidé v období změn klimakteria, nemocné osoby a rodiny umírajících blízkých.
  • Poradenství v posouzení příznivých vlivů při volbě vhodného jména poskytujeme těhotným maminkám v očekávání miminka, nebo jednotlivcům pro vlastní změnu jména či příjmení. Při propočtech pozorujeme vliv vibrace čísel a písmen na vhodnost kombinace jména s příjmením ve prospěch životní cesty, osobní stability a posílení zdraví jednotlivce z pohledu nauky numerologie a nomenologie.
  • Vedeme Skype online originální cvičební program „Soustředěný pohyb“ pro základní rozvoj schopností u dětí prostřednictvím stimulačních technik koordinačního pohybu, pro motorickou a smyslovou zdatnost a potřebu se umět soustředit.
  • Seznamujeme se způsoby návratu k vlastní autenticitě a sebeúctě poznáním vlastní podstaty a uvolněním rodových vzorců a zranění.
  • Konzultujeme rozbor osobnostních kvalit pro partnerský vztah, pracovní uplatnění, zdravotní dispozice a rodové karmické zatížení z data narození. Pomoc při rozhodování o výběru manželského příjmení před svatbou, vzhledem ke změnám vibrací celé osobnosti, vlivu na partnerské soužití a průběh společných životních zkoušek.
  • Pomáháme porozumět souvislostem nepříznivých událostí a komunikačním nedorozuměním z pohledu jiné perspektivy jednotlivce pro uvědomění si přirozených schopností měnit své vnitřní nastavení, a pro snadnější zvládání životních výzev i stresu.
  • Doprovázíme citlivou komunikační přípravou v procesu umírání pro potřebu zklidnění, smíření a vzájemného odpuštění s blízkými. Spolupráce s pozůstalou rodinou pro vzájemné přijetí skutečnosti odchodu blízké osoby a pokojného průběhu vědomé smrti.
  • Organizujeme vzdělávací individuální semináře na přání, Miniškolu před mateřstvím, skupinové zážitkové a tematické kurzy pro rodiče, přednášky a besedy.

 

Naší konzultační činností pomáháme klientům v porozumění souvislostí, jak fungujeme v celistvé lidské podstatě a jak sebepoznáním i změnou vnitřního postoje si můžeme soběstačně zjednodušit a zkvalitnit život.

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: Miriam Zikmundová – Poradna osobního rozvoje pro rodiny a jednotlivce Benešov

Otevírací doba:
Pondělí dle dohody (osobně nebo Skype)
Úterý dle dohody (osobně nebo Skype)
Středa dle dohody (osobně nebo Skype)
Čtvrtek dle dohody (osobně nebo Skype)
Pátek dle dohody (osobně nebo Skype)
Sobota závazné rezervace ve vybrané soboty (10.00 – 20:00 hod.)
Neděle Zavřeno
Máchova 885, 256 01 Benešov