Euro regály – skladové regály, vybavení obchodů, chladící vitríny, drátěný program Mladá Boleslav

Jilemnického 1130, 293 01 Mladá Boleslav Středočeský kraj

  • Mobil: +420 603 542 296 - pan Urban
  • IČO: 66768284

Popis činnosti

Naše firma patří k předním českým dodavatelům kompletního vybavení obchodů a skladů: od regálů přes prodejní pulty až po chladící vitríny.

Nabízíme:

  • Regály skladové
  • Vybavení obchodů
  • Chladící vitríny
  • Drátěný program
  • Péče o regály

 

Skladové regály vám skvěle poslouží v obchodě, v kanceláři i v archivu. Jsou krásně lehké, abyste je mohli snadno přenést, kdykoli bude třeba. Zároveň jsou ale i dokonale stabilní, takže jim můžete naložit, co se do nich vejde. Speciální povrchová úprava zajistí, že se hned tak neopotřebují a vydrží i v náročnějších podmínkách.

 

Policové kovové regály Univerzální kovové regály jsou vhodné k profesionálnímu skladování dokumentů i zboží. V nabídce máme několik různých typů, jejichž montáž vám zabere jen pár minut. Policové regály jsou nejžádanějším regálovým systémem vůbec.

 

Paletové regály  (SPR-BILD) se hodí ke skladování všech druhů palet. Zvládnou ukládání EURO palet na šířku i na délku a mají úžasně variabilní nosnosti. Ve skladu budou neocenitelným pomocníkem. Paletové regály se hodí především pro logistická centra, ale skvěle vám poslouží i v běžném skladu.

 

Regály do archivů neboli archivní regály jsou speciálně zkonstruovány pro profesionální skladování a bezpečnou archivaci nejrůznějšího zboží. Můžete do nich ukládat šanony, boxy, knihy a mnoho dalších věcí.

 

Regály na pneumatiky Regály a police na pneumatiky se budou hodit všem autoservisům, dílnám, garážím a opravnám. Skladování sezonních pneumatik je s nimi hračka. Regály na pneumatiky jsou krásně variabilní, takže do nich snadno uložíte velké i malé gumy všech možných typů a rozměrů.

 

Kovové regály Nerezové regály oceníte především v oblasti gastronomie, ale využijete je i jinde než v kuchyni či jídelně. Police u nerezových regálů mohou být plastové, roštové i plné s nerezovým plechem. A rádi vám nerezové regály, jejich rozměr i uzpůsobení, upravíme přesně na míru vašim potřebám.

 

Konzolové regály se hodí hlavně k ukládání materiálu deskového nebo tyčového charakteru. Můžete do nich zakládat věci pomocí vysokozdvižných vozíků nebo jeřábů s příslušenstvím. A samozřejmě i ručně. Konzolové regály mají vysokou nosnost, budou vyhovovat velkým skladům i fabrikám.

Odeslat poptávku nebo dotaz: Euro regály – skladové regály, vybavení obchodů, chladící vitríny, drátěný program Mladá Boleslav

Otevírací doba: mimo provozní dobu dle telefonické domluvy
Pondělí 08:00 - 16:00 hod.
Úterý 08:00 - 16:00 hod.
Středa 08:00 - 16:00 hod.
Čtvrtek 08:00 - 16:00 hod.
Pátek 08:00 - 16:00 hod.
Sobota Zavřeno
Neděle Zavřeno
Jilemnického 1130, 293 01 Mladá Boleslav