DŘEVOMONT - nábytek na zakázku - vestavěné skříně, kuchyně, kuchyňské linky a sklápěcí postele Příbram

Kladenská 135, 261 01 Příbram Středočeský kraj

  • Mobil: +420 777 103 244
  • IČO: 43799710

Popis činnosti

Naše firma je na trhu 20let. Zabýváme se výrobou nábytku na zakázku z lamina i masívu. Naše nejlepší reklama je spokojený zákazník. Na jakoukoliv vaši poptávku vypracujeme zdarma cenovou nabídku a rádi poradime s technickými detaily.


kuchyňské linky :

Nabízíme Vám kuchyně vyrobené přímo na míru daného prostoru. Tím se dá bezezbytku využít každý centimentr v místnosti. Kuchyně vyrábíme v libovolném provedení.

Skříňky:

  • Skříňky vyrábíme z laminovaných desek v síle 18mm. V nabídce je velice široká škála dezénů. Od výrobců Kronospan, Egger a DDL.

Pracovní desky:

  • Nabízíme široký sortiment pracovních desek od výrobců Kronospan, Egger a Duropal. Nabízíme také pracovní desky v masívu.

Dvířka:

  • Základní dvířka vyrábíme z lamin od výrobců Kronospan, Egger a DDL. Dále nabízíme dvířka od výrobců Trob a Jamall z široké škály tvarů a dezénů.

Spotřebiče:

  • Nabízíme také vestavěné spotřebiče od nejrůznějších výrobců – Miele, AEG, Whirpool, Bosch, Mora aj. Není ale problém osadit Vaše vlastní vestavěné spotřebiče. Zakoupené jinde.

Doplňky:

  • panty a výsuvy s tlumeným dotahem – Blum – Hetich
  • velký výběr úchytek
  • dotykové zavírání dvířek i zásuvek bez úchytek – pusch open
  • drátěné programy – VIBO – Mivokor – Hetich
  • vestavěné odpadkové koše na tříděný odpad
  • horní výklopná dvířka s výklopy – Blum AVENTOS¨

Montáž:

  • kuchyň zaměříme, navrhneme, vyrobíme, přivezeme a namontujeme.


Vestavěné skříně:

Součástí každého moderního bytu,jsou úložné prostory, kde jsou umístěny prostorné vestavěné skříně.Vestavěné skříně,ve většině případů se jedná o šatní skříně,jsou nejčastěji umisťovány do chodby,bývají také součástí předsíňového nábytku, dále jsou pak součástí ložnice a děstkého pokoje.V novějších bytech a domech jsou již přímo vyprojektovány prostory,které jsou přímo určeny jako šatny.

Protože se jedná o uzavřené protory,není nutné,pokud to zákazník nepožaduje,vybavit šatny dveřmi.

Díky atypické výrobě přímo na míru,je možné maximálně využít prostor,kde mají být vestavěné skříně,nebo šatny umístěny. Další výhodou,je možnost navrhnout si vnitřní uspořádání vestavěných skříní a šaten přesně dle Vašich potřeb.Každý ze zákazníků má jiné priority.Velký výběr materiálů,Vám umožní mít doma nejen praktickou vestavěnou skříň,nebo šatnu,ale vestavěná skříň se zároveň může stát zajímavým designovým prvkem Vašeho bytu.

Vestavěné skříně lze realizovat jak s posuvnými tak otevíracími dveřmi,nebo jejich kombinací,dle priorit zákazníka,nebo dle možností prostoru.Vestavěné skříně je také možné využít v atypických prostorech.Ve většině případů se jedná o podkrovní prostory,které jsou sešikmené do boku,případně dozadu.

Zakoupením vestavěné skříně,případně šatny,získá zákazník v každém případě nejen zajímavý designový prvek bytu,ale hlavně 100% využitelné úložné prostory.


Sklápěcí postele:

jsou určeny pro každodenní používání. Nabízejí maximální pohodlí bez kompromisů a plnohodnotně nahrazují klasické postele. Lamelové rošty zabudované do sklápěcích postelových mechanismů spolu s certifikovanými zdravotními matracemi zaručují nevyšší kvalitu spánku a odpočinku. Lamelové rošty také zajišťují větrání matrací zespodu, což je základní předpoklad zdravého spaní.

Obsluha sklápění je velmi komfortní a díky patentovanému pružinovému systému lze sklápěcí postel osadit jakkoli těžkou matrací nebo polohovacími rošty.
Lůžkoviny u všech sklápěcích systémů zůstávají připnuty popruhy s rychlospojkou na matraci a sklápí se spolu s postelí do skříně.


Sklápěcí postele

můžou být kombinovány s ucelenou řadou nábytkových doplňků k vytváření např. obývákových stěn, dětských pokojů apod. Skříně a doplňky vyrábíme z dekorů Kronospan, Egger a DDL.
Sklápěcí postelové mechanismy jsou kompletní sklápěcí postele určené pro zabudování do vlastní skříně, vestavěné skříně, výklenku, za závěs, vertikální žaluzie apod.

Mohou být osazeny širokou škálou lamelových roštů přesně podle typu použité zdravotní matrace.

Atypické a nestandardní rozměry jako výrobci řešíme hned po konzultaci.

 

Nábytek na míru podle vás:


Pro naše zákazníky dokážeme vyrobit jakýkoliv nábytek na míru – vybavení obývacích pokojů, dětských pokojů, předsíní, šaten i ložnic. Díky dvacetileté historii v oblastí výroby designového

nábytku, jsme schopni vybavit každý, i netypický prostor.

Různé systémy otevírání dveří nebo šuplíků Vám zajistí komfortní užívání.

Na dveře lze použít nejenom lamino, dýhu nebo lak ale různé skla.

Nábytek osazujeme různými typy kování od renomovaných výrobců dle požadované funkce.

Dále vám nabízíme i :


Interierové horizontální žaluzie:

jsou snadno regulovatelné a jsou vhodné pro všechny typy oken průmyslových i soukromých objektů. Žaluzie mají dlouhou životnost a snadnou obsluhu i údržbu.

Vertikální žaluzie:

jsou známy hlavně z kancelářských a veřejných prostor. Stále oblíbenější jsou však i v rodinných domech a bytech, zvláště s použitím speciálních dekoračních materiálů.

Textilní vertikální žaluzie jsou prvkem, který nejen umožňuje zastínění, ale také ho dotváří po estetické stránce.

Jsou zvláště vhodné pro zastínění velkých ploch, jako jsou zimní zahrady, bazénové haly atp. Výhodou vertikálních žaluzií je jejich variabilita. Vyrábí se v širokém množství tvarů – oblouky

(horizontální i vertikální), šikminy. To poskytuje architektům široký prostor při navrhování interiérů.

Textilní lamely jsou vyrobeny z nehořlavých, antistatických materiálů. Vertikální žaluzie vyrábíme o šířce lamel 89 a 127mm.

Horní rám je z hliníkového profilu, který je standardně bílý. Na přání můžeme nosný profil nalakovat v jakémkoli odstínu RAL. Z katalogu, který obsahuje více než 20 druhů látek a více než 100 různých odstínů si určitě vyberete.

 

Veškeré další informace nalezente na naší webové stránce a nebo nás konatujte na uvedeném telefoním čísle , či emailové adrese.

Odeslat poptávku nebo dotaz: DŘEVOMONT - nábytek na zakázku - vestavěné skříně, kuchyně, kuchyňské linky a sklápěcí postele Příbram

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy
Kladenská 135, 261 01 Příbram