STĚHOVÁNÍ A.D.O.S. Poděbrady

Nymburská 131, Velké Zboží 290 01 Poděbrady Středočeský kraj

  • Mobil: +420 606 168 895 - pan Svoboda
  • IČO: 70732302
  • DIČ: CZ6512150018

Popis činnosti

 

Firma Stěhování A.D.O.S. vznikla v roce 2001, ale zkušenosti se stěhováním mají někteří pracovníci již od roku 1997. Od té doby máme za sebou nepřeberné množství přestěhovaných objektů, strojů, trezorů a všemožných dalších věcí, včetně kopírek, světelných reklam a soch.

 

  • Naší prioritou je spokojený zákazník a proto dbáme na vysokou profesionalitu. Naše dlouholeté zkušenosti v oboru stěhování Vám navíc zaručují ty nejlepší služby. K dispozici je Vám vždy plně vyškolený personál. Preferujeme individuální přístup a proto se plně orientujeme na potřeby a požadavky každého zákazníka. Firma Stěhování A.D.O.S. Vám nabízí služby v oblasti stěhování, manipulace s těžkými břemeny a autodopravy.

 

  • Firma Stěhování A.D.O.S. se snaží vyhovět a přizpůsobit přepravní služby veškerým požadavkům našich klientů a zajistit individuální přístup každému z nich.Zajišťujeme přepravu z místa nakládky až na místo určení, a to vlastními vozy, nebo v případě rozměrnějších nákladů prostřednictvím smluvních dopravců.
    Ke stěhování jsou zcela nezbytné přepravní obaly. Naše firma Vám tyto bezplatně zapůjčí na dobu nezbytně nutnou.

Není tudíž třeba během stěhování podléhat panice a stresovým náladám. Až si své věci v klidu vybalíte, obaly si u Vás vyzvedmeme.

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: STĚHOVÁNÍ A.D.O.S. Poděbrady

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy
Nymburská 131, Velké Zboží 290 01 Poděbrady