Patrik Weisser - voda, topení, plyn, kanalizace, stavební práce

Ohaře 55, 281 30 Ohaře Středočeský kraj

  • Mobil: +420 777 606 757 - pan Weisser
  • IČO: 64891143
  • DIČ: CZ7412163231

Popis činnosti

TOPENÍ
Poskytujeme poradenství a montáž jak klasického ústředního topení tak i podlahového vytápění.

Topenářské práce zajišťujeme kompletně „na klíč“. Zajistíme kompletní dodávky otopných systémů, včetně zajištění vypracování projektové dokumentace, montáž prvků pro regulaci tepla (regulátory diferenčního tlaku, vyvažovací, regulační a přepouštěcí ventily).

Dále nabízíme rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic, jejich regulaci, montáže a výměny termostatických ventilů, rekonstrukce otopných systémů v malé i velké bytové výstavbě.

Instalujeme indikátory topných nákladů a měřičů tepla, které umožní rozúčtování dle skutečných spotřeb. Díky tomu má spotřebitel kontrolu nad jím spotřebovanou energií. K naší nabídce služeb patří montáže vybraných zařízení a pravidelné kontroly přímo u Vás.

  • Topenářské práce
  • Měříče tepla

VODA
Naše firma se zabývá rekonstrukcemi instalačních vedení činžovních a rodinných domů „na klíč“, dále rekonstruujeme ležaté a stoupací rozvody vody, odpadů a patních vodoměrných sestav dle požadavků dodavatelů vody.

Zabýváme se montáží a rekonstrukcí požárních hydrantů, rekonstrukcí boilerových a předávacích stanic tepla. Opravíme jak nedostatečně upevněné ležaté i stoupací potrubí, tak závady stávajícího plastového potrubí.

Pro správnou a bezproblémovou funcki otopného systému je zapotřebí, aby byly odstraněny veškeré kaly, usazeniny a podobné mechanické nečistoty. Díky proplachu,desinfekci a vyčištění potrubi je větší efektivita výhřevnosti a tím i následná úspora a to až o 25%.

Dále nabízíme výměnu vodoměrů, které jsou podle zákona o metrologii povinností každého vlastníka měřidla vyměnit, jak vodoměru na teplou tak i na studenou vodu, každých 5 let za jiné měřidlo s platným cejchem.

  • Instalatérské práce
  • Proplach a dezinfekce potrubí
  • Vodoměry

PLYN
V rámci plynařských služeb zajišťujeme opravy a montáže rozvodů plynu, rekonstrukce plynu, odstranění úniků plynu, montáže kotlů i sporáků.

Z dalších našich prací bychom vyzdvihli výstavbu plynovodních přípojek, montáže plynových rozvodů, opravy a údržbu plynových rozvodů, včetně detekce závad na rozvodech, opravy a servis plynových spotřebičů v domácnostech, firmách a institucích.

Kromě revize plynových zařízení je potřeba také jednou do roka nechat provést posudek kouřových cest. Od roku 2011 je to povinnost vyplývající ze zákona (nařízení vlády č. 91/2010 Sb.).

  • Plynařské práce
  • Revize plynu

SERVIS KOTLŮ

Provádíme roční údržbu a kompletní servis:

  • plynových kotlů
  • kotlů na tuhá paliva
  • průtokových ohřívačů
  • topidel (WAW)
  • zásobníků TUV (boiler)


Při roční kontrole plynového kotle spotřebič řádně zkontrolujeme a nastavíme dle požadavků a pravidel bezpečného provozu plynových zařízení.

Součást servisní prohlídky je také podrobný zápis o provedených úkonech během oprav či ročních kontrol, který je u nových plynových kotlů jednou z podmínek pro případné uznání záruky.

Přemýšlíte o výměně starého plynového kotle za nový? Rádi Vám poradíme při výběru, jaký spotřebič by byl pro vás nejvhodnější a v případě zájmu Vám při výměně kotle zajistíme demontáž starého spotřebiče a následnou montáž nového plynového spotřebiče .

Nabízíme také akční ceny na plynové kotle, elektrokotle, kotle na tuhá paliva.

STAVEBNÍ PRÁCE
Naše firma se zaměřuje na rekonstrukce bytů, bytových jader. Jsme schopni zajistit vše od projektu až po realizaci.

Provádíme i jednotlivé části stavebních prací jako jsou instalatérské práce, instalace zařizovacích předmětů v koupelnách, provedení obkladů, pokládka dlažby, topenářské práce a plynařské práce.

Dále provádíme stavební práce po výměně instalací a po rekonstrukcích bytů a domů.

Odeslat poptávku nebo dotaz: Patrik Weisser - voda, topení, plyn, kanalizace, stavební práce

Otevírací doba: dle telefonické domluvy
Ohaře 55, 281 30 Ohaře