HOTEL ZÁMEČEK KALIŠTĚ - PODDUBÍ V POSÁZAVÍ

Poddubí 55, 251 65 Kaliště Středočeský kraj

  • Mobil: +420 603 543 629 - pan Srba
  • Mobil: +420 733 356 850 - recepce
  • IČO: 13747932
  • DIČ: CZ500722174

Popis činnosti

Ubytování:

Pro naše hosty jsme připravili ubytování v nově postaveném hotelu rodinného typu. Hostům vycházíme maximálně vstříc v jejich požadavcích. U nás si vychutnáte dovolenou, stejně jako pobyt spojený se služební cestou.

Nabízíme ubytování pro jednotlivce, rodiny i skupiny. Varianty pobytů se snídaní, polopenzí a plnou penzí závisí také na Vašem rozhodnutí. Evropský standard služeb je pro nás pouze počátečním východiskem.

 

Restaurace:

K vynikajícím ubytovacím službám našeho hotelu Na zámečku samozřejmě patří i chutná a kvalitní kuchyně. Zakládáme si na přípravě jídel z čerstvých surovin. Naše domácí kuchyně se přizpůsobí Vašim chutím i dietetickým potřebám. 

Na výběr máte z klasických teplých i studených pokrmů. V našem jídelníčku naleznete také speciality šéfkuchaře. Ochutnejte vynikající vína z naší vinotéky - rádi Vám doporučíme vhodný druh vína k vybranému pokrmu. 

Pokud si místo vína raději vychutnáte pivo, využijte naší nabídky piv z malých i velkých pivovarů. V letních měsících pro hosty připravujeme venkovní posezení s grilováním!

Odeslat poptávku nebo dotaz: HOTEL ZÁMEČEK KALIŠTĚ - PODDUBÍ V POSÁZAVÍ

Otevírací doba: dle telefonické dohody
Poddubí 55, 251 65 Kaliště