Autocentrum Přišimasy - autovrakoviště Škoda, Fiat, Peugeot a Citroën, pneuservis, autoservis

Přišimasy 71, 282 01 Přišimasy Středočeský kraj

  • Mobil: +420 736 536 320 - pan Šerák
  • IČO: 71663673
  • DIČ: CZ7807160779

Popis činnosti

Náhradní díly značek Škoda, Fiat, Peugeot a Citroën jsou u nás vyhledávány nejen zákazníky z regionu Praha a okolí, ale rovněž na naše vrakoviště jezdí zákazníci například z okresu Kolín. Náhradní díly na vozy Škoda, Fiat, Peugeot a Citroën rovněž zasíláme na dobírku kamkoliv v ČR. Mezi naše služby patří i NON-STOP odtahová služba.


Vrakoviště Škoda – autovrakoviště Škoda, náhradní díly Škoda - Praha

  • Likvidujeme autovraky vozů značky Škoda. Zaměřujeme se nejen na výkup autovraků Škoda, ale i na prodej nových autodílů Škoda i použitých náhradních autodílů Škoda. Naše vrakoviště nabízí možnost montáže u nás zakoupených dílů Škoda, Fiat, Peugeot a Citroën, vrakoviště navíc zdarma provádí ekologickou likvidaci havarovaných vozů Škoda, Fiat, Peugeot a Citroën.

Vrakoviště Fiat - autovrakoviště Fiat, náhradní díly Fiat - Praha

  • Naše vrakoviště, které je vyhledáváno nejen zákazníky z regionu Praha a okolí, se specializuje také na auta značky Fiat. Vykupujeme nové náhradní díly i použité náhradní díly značky Fiat Ducato a Fiat Scudo. Jsme autovrakoviště, které zajišťuje výkup pojízdných i havarovaných užitkových vozidel všech typů značky Fiat. Autodíly značky Fiat vám naše vrakoviště může zaslat i na dobírku přes PPL.

Vrakoviště Peugeot: autovrakoviště Peugeot, náhradní díly Peugeot - Praha

  • Navštěvují nás zákazníci nejen z regionu Praha, Kolín atd., vybrané náhradní díly vám zašleme kamkoliv v ČR. Nabízíme i náhradní díly Peugeot. Zajišťujeme výkup a prodej nových i použitých náhradních dílů na vozy Peugeot – zaměřujeme se na značky Peugeot Boxer, Peugeot Expert a Peugeot Partner. Zaměřujeme se také na prodej a nákup autodílů na osobní vozy Peugeot. Naše vrakoviště vykupuje pojízdná i havarovaná osobní a užitková vozidla všech typů značky Peugeot.

Vrakoviště Citroën: autovrakoviště Citroën, náhradní díly Citroën - Praha

  • Provozujeme vrakoviště i na užitková vozidla Citroën. Specializujeme se i na výkup a prodej nových i použitých náhradních dílů na vozy Citroën – na vozy Citroën C3, Citroën Berlingo, Citroën Jumper a Citroën Jumpy. Autodíly Citroën zasíláme i na dobírku. Na autodíly, které naše vrakoviště nabízí, poskytujeme záruku.

Vrakoviště Praha – vozy dalších značek: výkup starých i havarovaných aut

  • Likvidaci autovraků značek Škoda, Fiat, Peugeot a Citroën naše vrakoviště dělá bezplatně, naše vrakoviště však za poplatek likviduje i vraky jiných značek. Jsme profesionální vrakoviště, garantujeme individuální přístup k zákazníkům. Chcete nechat ekologicky zlikvidovat vozy značek Škoda, Fiat, Peugeot a Citroën či vozy dalších značek? Nebo potřebujete náhradní díly na vozy Škoda, Fiat, Peugeot a Citroën? Pokud ano, kontaktujte nás.

Odeslat poptávku nebo dotaz: Autocentrum Přišimasy - autovrakoviště Škoda, Fiat, Peugeot a Citroën, pneuservis, autoservis

Otevírací doba:
Pondělí 09:00 – 17:00 hod.
Úterý 09:00 – 17:00 hod.
Středa 09:00 – 17:00 hod.
Čtvrtek 09:00 – 17:00 hod.
Pátek 09:00 – 17:00 hod.
Sobota 09:00 – 12:00 hod.
Neděle Zavřeno
Přišimasy 71, 282 01 Přišimasy